Autor:

Fazolky s vepřovou panenkou

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Zelené fazolky 400 g
Vepřová panenka
Nemusí být panenka, stačí i vepř. kýta,atd..
200 g
Pikantní slanina 150 g
Česnek 4 stroužek
Jarní cibulka 3 ks
Cuketa 5 plátek
Sůl  
Pepř celý  
Fazolky s vepřovou panenkou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Vepřové

Osmažíme slaninu na pánvi a necháme vypustit tuk. Slaninu vyndáme a nakrájíme na kostičky. Přidáme osolené a opepřené maso na plátky, 2 nakrájené stroužky česneku a opékáme.
Fazolky jemně povaříme v osolené vodě, scedíme a přidáme na pánev s kouskem nakrájené cukety. Vše osolíme, opepříme, vmícháme nakrájenou slaninu a chvíli opečeme.
Nastrouháme zbylé 2 stroužky česneku, můžeme přidat i nakrájenou petrželku.

Podle chuti dochutíme a podáváme s vařeným bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Fazolky s vepřovou panenkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web