Fazolky s vepřovou panenkou

Hodnocení:

Moje:

60 minut
3
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g zelené fazolky
    • 200
      g vepřová panenka Nemusí být panenka, stačí i vepř. kýta,atd..
    • 150
      g pikantní slanina
    • 4
      stroužek česnek
    • 3
      ks jarní cibulka
    • 5
      plátek cuketa
    • sůl
    • pepř celý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osmažíme slaninu na pánvi a necháme vypustit tuk. Slaninu vyndáme a nakrájíme na kostičky. Přidáme osolené a opepřené maso na plátky, 2 nakrájené stroužky česneku a opékáme.
2
Fazolky jemně povaříme v osolené vodě, scedíme a přidáme na pánev s kouskem nakrájené cukety. Vše osolíme, opepříme, vmícháme nakrájenou slaninu a chvíli opečeme.
3
Nastrouháme zbylé 2 stroužky česneku, můžeme přidat i nakrájenou petrželku.
4
Podle chuti dochutíme a podáváme s vařeným bramborem.
Zařazení: Maso Pokrmy Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.