Autor:

Rizoto s pórkem

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Rýže
jakou kdo má rád
2 hrnek
Cibule
na drobno krájená
3 ks
Sádlo
nejlepší je domácí
1 lžíce
Mleté maso
půl vepřové, půl hovězí
500 g
Sůl 1 lžička
Masox 1 ks
Paprika - sladká
koření
3 lžíce
Pepř mletý
dejte raději podle vaší chuti
1 lžička
Drcený kmín 1 lžička
Česnek
krájený na plátky
4 stroužek
Tvrdý sýr
(nastrouhaný najemno) nebo pórek
200 g
Rizoto s pórkem

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Nejdříve si uvaříme rýži s kostkou masoxu obvyklým způsobem.

Na pánvi necháme rozehřát sádlo, na kterém usmažíme cibulku s česnekem nakrájeným na plátky. Necháme mírně osmažit a přidáme mleté maso a orestujeme.
Až je maso hotové, přidáme koření, nakonec sladkou papriku. Pozor, nesmíme dlouho smažit, aby se nepřepálila a nezhořkla.
Hotovou směs zamícháme do rýže a sypeme sýrem nebo pórkem nebo obojím.

Kdo má rád hrášek, může do rýže ke směsi přidat sterilovaný hrášek. Záleží na chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Rizoto s pórkem

Komentáře

  1. Pája   03.09.2014 | 7:54 | reagovat | závadný

    A ten slibovaný pórek je jako kde?? :-| :D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web