Autor:

Rizoto se slaninou a žampiony

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Anglická slanina 150 g
Žampiony 250 g
Olej  
Cibule
najemno nakrájená
 
Česnek
prolisovaný
1 stroužek
Rýže 300 g
Zeleninový vývar 600 ml
Sýr
čedar, ementál
100 g
Rizoto se slaninou a žampiony

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Slaninu nakrájejte na nudličky a opečte na pánvi, přidejte rozčtvrcené žampiony a opékejte, dokud houby nezměknou. Vyndejte z pánve a udržujte teplé.
Do pánve nalijte olej, přidejte cibuli a po 2 minutách česnek a opékejte. Nasypte rýži, zalijte vývarem a ztlumte plamen na polovinu. Přiklopte a za občasného míchání nechte vařit.
Když je tekutina téměř vstřebaná, přidejte polovinu nastrouhaného sýru a zamíchejte. Podávejte, nasypte navrch slaninu se žampiony a navrch sýr.

Množství tekutiny na rýži se může lišit podle druhu rýže.

Zdroj: albert v kuchyni, květen 2011

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Sýrové koláčky se salsou Podzimní vegetariánské menu Články z

Komentáře k receptu: Rizoto se slaninou a žampiony

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web