Rizoto s vepřovým masem

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
40 minut
6
porce
neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      šálek mražený hrášek
    • 0,8
      l vepřový vývar
    • 1
      šálek sušené houby
    • sůl
    • pepř mletý
    • nakládané okurky
    • 1
      šálek sýr
    • 250
      g rýže na rizoto

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zlehka osmažíme cibulku, přihodíme maso, osolíme a opepříme. Asi po 5 minutách přidáme vývar a vaříme, dokud maso nezměkne.
2
Potom přidáme rýži a namočené houby a za občasného míchání čekáme, než se vývar vstřebá.
3
Tak 5 minut před dokončením přidáme hrášek a promícháme, o chvilku později nastrouhaný sýr.
4
Podáváme s okurčičkou.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pajka008
    pajka008 |

    19. 8. 2014 17:23

    vyzkoušela jsem a bylo to dobré ;)