Autor:

Rizoto s vepřovým masem

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Olej 2 lžíce
Cibule 1 ks
Mražený hrášek 2 šálek
Vepřový vývar 3/4 l
Sušené houby 1 šálek
Sůl  
Pepř mletý  
Nakládané okurky  
Sýr 1 šálek
Rýže na rizoto 250 g
Rizoto s vepřovým masem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na oleji zlehka osmažíme cibulku, přihodíme maso, osolíme a opepříme. Asi po 5 minutách přidáme vývar a vaříme, dokud maso nezměkne.
Potom přidáme rýži a namočené houby a za občasného míchání čekáme, než se vývar vstřebá.
Tak 5 minut před dokončením přidáme hrášek a promícháme, o chvilku později nastrouhaný sýr.

Podáváme s okurčičkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Rizoto s vepřovým masem

Komentáře

  1. pajka008   19.08.2014 | 17:23 | reagovat |

    vyzkoušela jsem a bylo to dobré ;)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web