Kapustová kaše s vepřovým masem + polévka

Hodnocení:

Moje:

45 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová pečeně
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks kapusta
    • 3
      ks mrkev
    • 3
      ks paprika
    • 500
      g rajský protlak
    • 1
      kg brambory
    • nové koření
    • bobkový list
    • sůl
    • pepř mletý
    • petržel
    • celer
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V papiňáku na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme vepřovou pečeni (v celku), kterou krátce osmahneme po všech stranách, až maso zbělá; zalijeme vodou a společně s bokovým listem a novým kořením vaříme cca 30 min.
2
Uvařené maso z papiňáku vyndáme a do vývaru přidáme nakrájenou kapustu, mrkev, papriku, protlak, sůl a pepř; v zavřeném papiňáku vaříme ještě 10 minut. Do hrnce, ve kterém budeme vařit polévku, slijeme přebytečný vývar a přendáme trochu zeleniny. Zeleninu, která zůstala v papiňáku, rozmixujeme ručním mixérem na kaši. Kaši podáváme s vepřovou pečení nakrájenou na plátky a bramborem.
3
Polévka: Do hrnce na polévku jsme z papiňáku přelili přebytečný vývar a přendali ještě nerozmixovanou zeleninu; dále přidáme na kostičky nakrájenou bramboru, mrkev, celer a petržel a vše vaříme až je zelenina měkká.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.