Autor:

Hovězí na červeném víně

Snadné
Ingredience
Hovězí maso
na pečení
800 g
Cibule 1 ks
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer
lodyha
1 ks
Červené víno
suché
100 ml
Česnek 2 stroužek
Bobkový list 1 ks
Hladká mouka 3 lžíce
Rostlinný olej 3 lžíce
Pepř celý
kuličky
3 ks
Sůl 1 špetka
Hovězí na červeném víně

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do kameninové nádoby. Přidáme víno, bobkový list, česnek a několik zrnek pepře. Maso opláchneme, osušíme, ponoříme do této marinády a necháme 4 hodiny odležet. Poté maso vyjmeme, osušíme a poprášíme moukou.

Na rozpáleném oleji maso po každé straně osmahneme. Přidáme marinádu, zeleninu, osolíme a pod pokličkou dusíme zhruba 40 minut. Často obracíme. Když je maso měkké, vyjmeme je, necháme okapat a odstraníme bobkový list.

Maso nakrájíme na plátky, polijeme šťávou a obložíme zeleninou. Podáváme s opékanými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Hovězí na červeném víně

Komentáře

  1. P.Diddy Combs   01.08.2005 | 19:18 | reagovat |

    nemuzu sehnat LOHYDU, ale jinak je to mnamka:)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web