Autor:

Hovězí maso v jogurtové omáčce

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Hovězí maso 700 g
Červená cibule 2 ks
Bílý jogurt
plnotucny, neslazeny
250 g
Zeleninový vývar
cca
700 ml
Žloutek 1 ks
Citron 1 ks
Pepř mletý  
Petrželka  
Olivový olej  
Hovězí maso v jogurtové omáčce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na drobno (můžeme rozmixovat). Do hrnce dáme trochu olivového oleje a orestujeme maso s cibulí, opepříme, osolíme a zalijeme vývarem. Vaříme, dokud maso není měkké a témeř všechna tekutina se musí vypařit. Smícháme jogurt, žloutek a šťávu z citrónu a tuto směs přidáme k masu. Směs musí mít pokojovou teplotu a maso nesmí být vařící, jinak se nam omáčka srazí! Přivedeme k varu, necháme vařit pár minut, přidáme petrželku. Pokud je omáčka příliš kyselá, můžeme přidat trochu cukru. Podáváme se zeleninovým salátem. Můžeme posypat petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Hovězí maso v jogurtové omáčce

Komentáře

  1. ČernáLuna   28.09.2014 | 16:39 | reagovat |

    Výborný recept, zajímavá, příjemná a osvěžující úprava masa.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web