Andělské brambory

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
90 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g maso dušené nebo vařené
    • kečup - jemný
    • sojová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 300
      g vařené zelí
    • 4
      ks houskový knedlík
    • 2
      ks cibule
    • 4
      ks brambory
    • 100
      ml červené víno
    • 200
      ml smetana
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na malé kostičky, přidáme kečup, sójovou omáčku, pepř a promícháme.
2
Vymažeme pekáč a postupně v něm navrstvíme suroviny v tomto pořadí: zelí, masová směs, houskové knedlíky nakrájené na kostičky, posekaná cibulka a kolečka syrových brambor.
3
Vše podlijeme vínem a dáme zapéct.
4
Později zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci a po chvíli ještě zasypeme strouhaným sýrem.
Zařazení: Maso Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jeky jackson
    jeky jackson |

    11. 4. 2013 11:42

    muzu vam ric ze rumove kulicky jsou vinkajcííí <3 :-) kdo neochutnal . tak at je ochutnaááá <3 <3

  • vlasta
    vlasta |

    14. 5. 2011 16:11

    mnamozni

  • profi_labuznik
    profi_labuznik |

    17. 2. 2011 11:46

    opravdu andelske

  • radka
    radka |

    8. 6. 2007 11:08

    Vyzera to velmi dobre. Skusim...

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    7. 6. 2006 16:15

    Mně se to líbí...je to bezvadné využití zbytků od nedělního oběda. Můj muž uvítá, že to nebude jen ohřátá klasika:-))

  • Jana
    Jana |

    14. 5. 2006 07:56

    Tak nevím,ale tohle mi trochu připomíná pejska s kočičkou,když vařili dort.