Židovská pomazánka z vajec a cibule

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce posekáme na malé kousky a cibuli nakrájíme nadrobno. Pak přidáme olej, pažitku a pečlivě promícháme, podle chuti osolíme a opepříme. Ozdobíme pažitkou a plátky vajec a podáváme s listy hlávkového salátu.

Komentáře k receptu

  • Daniela Burdová
    Daniela Burdová |

    14. 5. 2008 11:43

    Příprava je jednoduchá a velmi rychlá. Na můj vkus je tam cibule trochu moc, ve spojení s pažitkou pak už nejsou cítit ta vajíčka, takže příště trochu uberu. Ale to je samozřejmě na chuti každého jednotlivce. :-)