• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Zdeformované kuře
    Napište svůj komentář k receptu

    Zdeformované kuře

    autor: J.Tereza
    0.0
    moje hodnoceni
    4.7
    hodnotilo: 3
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Zdeformované kuře
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 1
        ks kuřecí maso celé kuře
      • 150
        g anglická slanina
      • 1
        ks cibule velká
      • rostlinný olej
      • mletá paprika
      • pepř mletý
      • sůl

    Postup přípravy receptu

    1
    Kuře zevnitř i zvenku opaprikujeme, opepříme a až potom osolíme (aby sůl neucpala póry, koření lépe vnikne do masa). Slaninu nakrájíme na tenké plátky, cibuli na kolečka. Kůži kuřete nakrojíme a tupým nožem, oddělíme kůži od masa po celém povrchu tak, abychom celé kuře mohli prošpikovat slaninou a cibulí. Zdeformované kuře vložíme do pekáče, podlejeme na 1 cm vysoko vodou a přikryté dáme do rozpálené trouby. Po 15 min. snížíme teplotu na minimum a pečeme: 1 kg kuřete = 1 hod. pečení. Občas kuře obrátime a polejeme šťávou. Na poslední čtvrthodinu kuře odkryjeme, potřeme olejem, troubu zapneme naplno a dopečeme do křupava.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Budapešťské kuře

    Budapešťské kuře

    Grilované kuře

    Grilované kuře

    Arabské kuře

    Arabské kuře

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Anonym
      Anonym | 7. 5. 2007 16:47

      Zkoušeli jste to někdo na venkovním grilu? Moc by mě to zajímalo v tomto grilovacím období ....

    • Anonym
      Anonym | 25. 7. 2006 17:59

      Tenhle recept už v kuchařce je s názvem kuře plněné pod kůží, je tu už něco přes rok nejméně

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 8. 5. 2006 19:13

      Terezko, byla to příjemná a chutná variace na kuře stokrát jinak. Rodina posílá 1*.

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 25. 4. 2006 06:55

      Myslím, že cesnak by neuškodil. To ma nenapadlo, vidíš, viac hláv, viac rozumu. Najbližšie vyskúšam.

    • Pavlína Svitáková
      Pavlína Svitáková | 24. 4. 2006 13:59

      Takto připravené kuře musí být bezva - slaninka,cibule !!Pokud nakládám nebo peču kuře,vždy dávám koření s máslem i pod kůži.Maso je lépe ochucené .A toto zkusím i na gril.Cibule se nebude připalovat a trochu dám i dovnitř kuřete.Obměna - sneslo by to i česnek,že?

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 24. 4. 2006 13:07

      Iba pod kožu, Airan, nešpikovať.

    • Airan
      Airan | 24. 4. 2006 12:10

      Terezko, recept vypada zajimave, jen jsem nepochopila, tou slaninou a cibuli plnime pod kuzi, nebo prospikujeme?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
    Maso Drůbeží Uzeniny Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Kuřecí maso Mletá paprika Pepř mletý Rostlinný olej Sůl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

    Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

    Červená čočka se sýrem

    Červená čočka se sýrem

    Maďarská variace

    Maďarská variace

    Pečená zelenina na lžíci oleje

    Pečená zelenina na lžíci oleje

    Pravý americký Apple Pie

    Pravý americký Apple Pie

    Severoafrická cizrnová polévka

    Severoafrická cizrnová polévka

    Sladké oplatky

    Sladké oplatky

    Salát s rukolou a olivami

    Salát s rukolou a olivami

    Trhané vepřové

    Trhané vepřové

    Doporučujeme

    40 minut
    Mrkvovo-mandlové cupcakes s batátovým krémem

    Mrkvovo-mandlové cupcakes s batátovým…

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    213
    Kynuté skořicové uzlíky
    Kynuté skořicové uzlíky
    208
    Melounový sorbet
    Melounový sorbet
    111
    Bramboráky
    Bramboráky
    29
    Skvělý domácí kváskový chleba
    Skvělý domácí kváskový…
    23
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle

    Zajímavé články

    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky i na plech!
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky…
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Na Bohdalovou prasklo tajemství! Patří do rodiny známého zpěváka

    Na Bohdalovou prasklo tajemství! Patří do rodiny známého zpěváka

    AHA.cz Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    AHA.cz Deník Aha! 19.1.2021

    Deník Aha! 19.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Ženy.cz Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Maminka.cz Hračky, které se nepovedly. Výběr z těch nejšílenějších

    Hračky, které se nepovedly. Výběr z těch nejšílenějších

    Reflex.cz Rakušan: S Piráty máme na vítězství, lidé z ANO nemyslí samostatně, za našeho poslance Pávka se omlouvám

    Rakušan: S Piráty máme na vítězství, lidé z ANO nemyslí samostatně, za našeho poslance Pávka se omlouvám

    E15.cz Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Abecedazahrady Málo prostoru v kuchyni? Nevadí! Inspirujte se, jak si zařídit dokonalou kuchyň

    Málo prostoru v kuchyni? Nevadí! Inspirujte se, jak si zařídit dokonalou kuchyň

    • Recepty.cz
    • Zdeformované kuře
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí