Zapékaná kolínka s houbami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kolínka uvaříme ve dvou litrech osolené vody, slijeme a vsypeme do kastrolu, kde jsme na sádle podusili houby s kmínem. Smícháme, přidáme utřený česnek, sekanou petrželku, povrch pokapeme sádlem a v troubě 20 minut zapékáme. Chutnají se salátem z kysaného zelí.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kmín Petrželka Sádlo Sůl Těstoviny Žampiony

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    31. 5. 2007 07:29

    Včera jsem dělala s čerstvými houbami (hřiby a kováři - už rostou ) a slaninkou místo sádla .Mňamka.

  • Eva Němcová
    Eva Němcová |

    30. 5. 2007 11:59

    Pamatuji se, že jsme je měli s liškami...Jo,JO kde jsou ty časy...

Poslední navštívené:

Abecední seznam: