Žampiony z grilu

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pavel Jaroš

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampiony očistíme, přepůlíme a potřeme marinádou. Grilujeme buď na grilu nebo na kameni z obou stran do zlatohněda. Hodí se jako příloha k sušším grilovaným masům.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    13. 8. 2013 20:00

    Zajímavá úprava žampionů, jen jsem se je bála půlit, nějak mám v podvědomí, že právě v kloboučku se drží šťáva a dělá žampion šťavnatým. S přísadami opatrně, jsou samy o sobě hodně slané, ať nepřesolíte.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: