Žampióny ve vinném těstíčku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vína, mléka, vajec, soli a polohrubé mouky připravíme husté těstíčko jako na kapání. Očištěné, oloupané a osolené žampióny máčíme v těstíčku a smažíme na tuku dozlatova. Usmažené podáváme s tatarskou omáčkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Čerstvé žampiony Mléko Polohrubá mouka Sůl Tuk Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Boban
    Boban |

    19. 11. 2010 15:04

    Vřele doporučuji!!!

  • Petra Marková
    Petra Marková |

    6. 9. 2009 14:14

    Opravdu vynikající! Jen si myslím, že toho těstíčka není potřeba tolik. Minimálně přes půlku jsem vylila.

  • bara
    bara |

    28. 9. 2007 13:58

    Delala jsem k veceri a moc dobre, krome tatarky se hodi i ruzne dresinky z kysane smetany apod.Doporucuji.

  • Zdenka
    Zdenka |

    6. 4. 2005 13:47

    Vyzkoušela jsem a je to dobré. Všem nám moc chutnali.

Další doporučené recepty: