Výborné zapečené fusilli

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Fanfan

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g fusilli
    • 150
      g herkules
    • 1
      ks pórek
    • 150
      g sýr
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 3
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fusilli uvaříme al dente. Větší pórek nakrájíme, nejlépe na půlkolečka. Herkules pokrájíme na větší proužky. V misce smícháme šlehačku, vejce, pokrájený herkules a nahrubo nastrouhaný eidam. Směs osolíme a opepříme. Nakrájený pórek dáme do cedníku a když jsou těstoviny uvařené, přecedíme je, pórek se tím mírně spaří. Promícháme těstoviny s pórkem, dáme do zapékací mísy a navrch nalijeme směs salámu, vajec, šlehačky a sýra. Promícháme a zapečeme. Pokrm je hotový, když jsou vejce tuhá, osobně mám radši, když je smetana ještě mírně krémová, ale i když se nechá vypéci úplně, je to moc dobré.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.