Vídeňské slaninové knedlíčky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: ufo65

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, přidáme jemně nasekanou cibuli, strouhaný sýr, petrželku a vložíme na malé kostky nakrájené tvrdší bílé veky. Osolíme a mícháme, až se tuk vsaje. Přidáme v mléce rozšlehané vejce a necháme asi 1/4 hodiny stát. Pak přidáme mouku, řádně promícháme a rukama tvoříme menší knedlíčky a zaváříme do hovězího vývaru.
2
Když vyplavou k povrchu a pak zase klesnou, jsou dost vařené. Jeden vždy vaříme na zkoušku.
3
Je to náramná chuť. Při rozkousnutí cítíte všechny ingredience. Dobrou chuť.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá veka Cibule Mléko Petrželka Polohrubá mouka Slanina Sýr Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: