Vepřové na kari s hermelínem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: lada.patkova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na dno zapékací misky dáme tuk, polovinu cibule, česneku a pórku a vše lehce poprášíme karí. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, ochutíme karí, naskládáme ho do misky a položíme na něj zbylou cibuli, česnek a pórek. Povrch znovu lehce poprášíme karí. Dáme na deset minut zapéci do trouby vyhřáté na 180 °C a po té podlijeme pivem a sklenicí vody a pečeme dalších cca 30 min. V polovině pečení maso otočíme. Když je maso měkké a voda téměř vyvařená, zalijeme maso smetanou a povrch obložíme pokrájeným hermelínem a zapečeme.
2
Podáváme s vařenými nebo pečenými brambory.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hermelín Kari Pepř mletý Pivo Pórek Smetana Sůl Tuk Vepřové maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: