Vepřové medailonky s rokfórovou omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme.
2
Z oleje, mouky a části másla připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji prochladlým vývarem a mlékem. Dobře promícháme a necháme zvolna vařit.
3
Omáčku přecedíme, přidáme zbylé máslo, smetanu a dochutíme. Na závěr přidáme nastrouhaný rokfór, mírně necháme rozpustit.
4
Vepřové medailonky přelejeme omáčkou a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Anna Jiřičková
    Anna Jiřičková |

    1. 9. 2008 11:28

    Dobrý den,z čeho má být ten vývar, prosím? Děkuji

Další doporučené recepty: