Vajíčková pomazánka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Arven

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks vejce
    • 2
      ks lučina
    • hořčice podle chuti
    • sůl podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme vajíčka (natvrdo). Žloutky oddělíme od bílků, smícháme je s lučinou, promícháme (do hladka). Přidáme sůl a hořčici, promícháme, přidáme bílky nakrájená na malé kostičky. Mažeme na chléb a můžeme dozdobit pažitkou.

RADA: Jak uvařit vejce, aby nepraskla?

Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Lučina Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: