Tuňákovo-olivový salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks ledový salát
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      balení zelené olivy
    • 1
      balení černé olivy
    • 1
      plechovka tuňák
    • 2
      vejce
    • bageta
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salát očistíme a natrháme na kousky, papriku a cibuli nakrájíme na plátky a smícháme se salátem. Přidáme olivy, tuňáka, na tvrdo uvařená a na kostičky nakrájená vejce. Zalijeme lžicí olivového oleje.Bagetky dáme rozpéct na pár minut do trouby a můžeme podávat.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.