Těstoviny Pastrami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MishaAtherton

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 125
      g asparagus
    • 300
      g těstoviny kolínka, mušle, ...
    • 120
      g pastrami šunka
    • 130
      g sušená rajčata v oleji
    • 1
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přivedeme osolenou vodu k varu a dáme do ní na větší kousky nakrájený asparagus. Povaříme asi 1-2 minuty. Scedíme a propláchneme studenou vodou. Těstoviny uvaříme dle návodu, scedíme a dáme zpět do hrnce. Přidáme nakrájenou pastrami, rajčata, olej a asparagus. Přidáme trošku citronové šťávy a ochutíme solí a pepřem. Pořádně promícháme a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Anna
    Anna |

    31. 1. 2016 18:14

    Asparagus v tomto receptu je chřest. Autor si asi nevěděl rady s překladem. Jinak moje babička na Moravě chřest pěstovala a po jarní sklizni zbytek rostlinn vyrostl a výhony byly vysoké a podobně vypadající jako ten pokojový asparagus. Na podzim mívá drobné kuličky a běžně se pěstuje jako to zelené do kytic. Určitě si to vygooglujte. :-))

  • Marsí
    Marsí |

    10. 5. 2006 13:34

    No taky jsem si neuměla představit sekané kapradí v jídle...:o)))Díky...neumřu blbá..tohleto jsem tedy vůbec nevěděla.Mimoch. taky mám hrozně ráda chřest, ale těch receptů jak něco připravit z čerstvého je dost málo.

  • Helena
    Helena |

    9. 5. 2006 15:27

    Asparagus je je v Anglii chrest.Pani Svitakova mi pomohla vyresit,na co puziji konzervu chrestu pro kterou jsem nemela vyuziti.Recept se mi libi.

  • Ivana
    Ivana |

    9. 5. 2006 14:56

    Asparagusem se myslí ta pokojová popínavá šlahounovitá květina, co se doplňuje do vázaných kytic? Děkuji za odpověď.

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    9. 5. 2006 13:48

    Chřest by se mohl použít i z konzervy ne?Lehký,rychlý pokrm a určitě bude i chutný!Suš.rajčata,chřest šunčička - paráda.Díky.