Táničky buchtička

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: princezna

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mouky prosejeme do mísy, přisypeme prášek do pečiva. Přidáme cukr ušlehaný se žloutky a tukem, přidáme med, rum, nastrouhanou na hrubo margot a deli čokoládu a šlehačku.
2
Nakonec přimícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme do menšího pekáče vymazaného olejem a vysypaného hrubou moukou. Pečeme zvolna v předehřáté troubě asi 20 minut. Po upečení a vychladnutí můžeme pocákat čokoládovou polevou nebo jen pocukrovat.

Komentáře k receptu

  • lucietys
    lucietys |

    24. 6. 2013 10:48

    Bohuzel nic moc, buchta dusí, je dost sucha :'(

  • Eliška Macajová
    Eliška Macajová |

    27. 3. 2007 14:33

    Do litých buchet je nejlepší dávat olej, pokud je buchta i tak suchá, dejte oleje víc a přidejte i mléko. Když bude buchta řidší, ničemu tím neublížíte.

  • Táňa Miňová
    Táňa Miňová |

    22. 3. 2007 22:06

    Je trochu suchá, je dobré když se rozkrojí a slepí marmeládou!!!!

  • Eliška Macajová
    Eliška Macajová |

    20. 3. 2007 18:10

    Hm, zajímavé. Určitě vyzkouším.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: