Srbské rizoto II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: andrulka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na vyškvařené slanině zpěníme drobně pokrájenou cibuli a přidáme máslo. Vepřové maso nakrájíme na malé kostky a osmahneme na cibuli dozlatova. Pak zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme téměř doměkka.
2
Přidáme vypranou spařenou rýži, osolíme, přilijeme horkou vodu, aby asi na dva prsty přesahovala rýži, přikryjeme pokličkou a v troubě dodusíme doměkka. Na talíři přeléváme kečupem a sypeme strouhaným sýrem.

Komentáře k receptu

  • Adam
    Adam |

    4. 3. 2017 22:20

    Hmm, jestli někdo myslí vážně,že se má rizoto přelévat na talíři kečupem, tak potěš koště.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: