Špekáčková pomazánka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kristča

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špekáčky zbavíme slupky a spolu s okurky a cibulí pomeleme na masovém strojku. Olej, kečup, hořčici a ocet povaříme, aby se tyto suroviny spojily a necháme vychladit. Poté vše smícháme a přidáme jednu majonézu (malou vaničku). Kořeníme dle vlastní chuti (pepř, worchesterová omáčka...)

Komentáře k receptu

  • Ostružina Lesní
    Ostružina Lesní |

    4. 6. 2008 21:37

    U nás tomu říkáme sloní žrádlo, akorát to nemelu, jen na drobno pokrájím.

Abecední seznam: