Španělská směs uzených ryb

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny druhy ryb zbavíme kůže, kostí a nakrájíme je na kousky. Vše vložíme do mísy, přidáme cibulky a na plátky nakrájené olivy. Na oleji zlehka osmahneme kari koření, zastříkneme octem, přidáme sůl a malé množství cukru. Zchladlou marinádu nalijeme na směs ryb a zeleniny, zlehka zamícháme a necháme 24 hodin uležet. Podáváme dobře vychlazené s chlebem nebo pečivem.

Komentáře k receptu

  • Španiel
    Španiel |

    2. 2. 2012 21:43

    V španielskej kuchyni je curry korenie presne takým neznámym pojmom, ako krevety vo vepřo-knedlo. Takže si nevymýšľajte, pretože recepty čítajú aj ľudia, čo tomu rozumejú.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: