Soté z lišek s opečenou houskou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kajdulka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kelímek smetana na vaření
    • 250
      g lišky Čerstvé, dobře očištěné nebo mražené
    • 1
      ks cibule menší
    • máslo na restování
    • sůl podle chuti
    • pepř mletý podle chuti
    • pažitka na ozdobení
    • 3
      ks houska Kaiserky natural
    • hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle orestujeme cibulku, přidáme lehce pokrájené lišky, orestujeme, přidáme trošku vody a chvilku dusíme. Poté zalijeme smetanou, osolíme, opepříme, přidáme vegetu dle chuti a pro barevnost nasekanou pažitku. Zahustíme moukou.
2
Na pánvi rozehřejeme máslo a rozpůlenou kaiserku na ní do křupava opečeme.
3
Na talíř položíme spodní část opečené kaiserky, naplníme houbovou směsí a přiklopíme vrškem kaiserky.
4
Na talíř kolem housky dáme ještě trochu směsi a podáváme. :)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.