Sloní slza od Haničky Brychů

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: WhiteRabbit

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žloutky a cukr našlehat, přidat kakao, mouku, prášek do pečiva, lehce vmíchat sníh z bílků.
2
Na plech dáme pečíčí papír, péct 10-15 minut na 150-200 stupňů, nechat vychladnout.
3
Krém:
4
Mléko s oříškama spaříme, necháme vychladnout, vmícháme máslo a vanilkový cukr.
5
Na vychladlé těsto dáme krém a doprostřed dáme dva banány a překlopíme, aby to vypadalo jako slza, nakonec polijeme čokoládou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: