Skvělá pasta na pizzu II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do misky vyklopit protlak, silněji osolit, vmíchat podle chuti oregano a česnek (pasta by měla být chuťově výraznější).
2
Nakonec vmíchat olej, asi 1/4-1/3 množství protlaku. Olej se s protlakem spojuje postupně. Pastou potřít těsto, navrch naskládat další ingredience podle chuti.
3
Pasta je velmi rychlá, překvapivě chutná a výrazná. Lze ji s velkým úspěchem použít i na špagety.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Olej Oregáno Rajský protlak Sůl

Komentáře k receptu

  • Světlana
    Světlana |

    4. 6. 2007 21:02

    Dobré je taky přidat pár nasekaných oliv...

Abecední seznam: