Rybí filé jako "prsty"

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve toastový chléb rozmixujeme na jemnou strouhanku a smícháme s bylinkami, solí a pepřem. Rybí filé nakrájíme na "prsty" a postupně obalujeme v hladké mouce, vajíčku a v ochucené strouhance. Obalené kousky dáme odpočinout na půl hodiny do lednice a pak smažíme v rozpáleném oleji postupně 3-4 minuty dozlatova.
2
Podáváme s bramborem nebo hranolky a s tatarskou omáčkou a oblohou z rajčat, paprik a okurky.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Pepř mletý Petrželka Rybí file Sůl Toastový chléb Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: