Řízek z kuřecích jater do čtverečku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jatýrka očistíme, pokrájíme na drobno, přiměřeně osolíme a promícháme se dvěma vajíčky. Směs nacpeme do plastových krabiček a dáme zmrznout. Po zmrznutí vyklepneme z krabičky (doporučuje se vyndavat postupně), krájíme asi na dvoucentimetrové plátky a rychle obalíme v mouce, vajíčku a strouhance a opět dáme do mrazáku "zatuhnout". Takto postupujeme, dokud nemáme všechna jatýrka zpracovaná. Pak je bereme od těch nejvíc zmrzlých a pomalu smažíme ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme s bramborem, zeleninovým salátem, tatarkou nebo kečupem.
2
Směs na jatýrka není určena na dlouhé skladování v mrazáku. Syrová vejce jsou syrová vejce.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Játra Plastové krabičky Strouhanka Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: