Rančerský fazolový hrnec

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Annalise

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V kastrole rozehřejeme olej, vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostky nakrájené osolené a opepřené maso. Opečeme. Podlijeme vodou a dusíme dokud maso nezměkne. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky a vsypeme fazole (slité, pokud jsou v nálevu). Zakapeme kečupem a krátce povaříme. Dochutíme česnekem, kmínem, chilli a šalvějí.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • trkar
    trkar |

    21. 2. 2016 21:39

    Vynikající, jednoduché a velmi chutné. :-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: