Pomazánka z lahůdkového droždí

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vladúzka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na kousku másla zpěníme drobně pokrájenou cibuli, necháme ji zezlátnout, pak k ní přidáme zbylé máslo a Heru, rozpustíme, přisypeme lahůdkové droždí (též se mu říká Tebi) a Podravku nebo Solčanku, necháme chvilinku probublat a odstavíme. Necháme vychladnout.
2
Toto droždí má jinou chuť než droždí klasické. Vyplatí se koupit to od CoutryLife (sáček kolem 30 Kč).
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Droždí Hera Máslo Podravka
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    21. 1. 2017 23:09

    Tento recept vůbec nechápu. Mně z toho na pánvi vznikl chuchel droždí plavající v centimetru tuku.

  • Dana Vorlová
    Dana Vorlová |

    3. 3. 2008 22:05

    Vyzkoušeno :-) Výborné, doporučuji všem !

  • Vlaďka Dary
    Vlaďka Dary |

    3. 3. 2008 17:57

    Někdy ho přidávám do těstíčka do polévkových noků,manžel si ho dokonce oblíbil jen tak nasypané na chleba s máslem.Jsem zvědavá,jestli vám zachutná v pomazánce,dejte vědět:-)díky:)

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    3. 3. 2008 15:36

    Asi před půl rokem jsem si toto droždí koupila ze zvědavosti, ale zatím jsem nevěděla co s ním, prý se jím ochucují polévky. Vaši pomazánku vyzkouším. Díky za typ.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: