Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Andrea
|19. 12. 2014 14:26
ahoj,můžu použít i zavařeninu? :-! a chci se ještě zeptat , patří tam i nějaká voda při vaření ? :-\
Zuzka
|5. 12. 2013 21:51
Dobrý den, v jakém množství vody mám ovoce vařit? Chystám se dělat jablečný čaj jako dárek. Díky
Lucinka
|5. 6. 2013 02:52
Ahojky, mě b zajmalo kde ty čajíky skladujete a jak dlouho vám vydrží :-) díky za odpověd
Anonym
|3. 8. 2007 16:53
Výborný čaj.Vařila jsem dvě dávky a to angrešt-nejvíc,broskve.banány a červený rybíz.Přidala jsem i ml.badyán.Myslím si ,že do zimy asi nevydrží - je výtečný -1.
Hela -
|25. 7. 2007 18:40
Samozřejmě tam může být badyán! Něco podobného jsem zadávala pod názvem Rybíz jinak - aneb rumu není nikdy dost.
Evík
|21. 7. 2007 21:51
Je to opravdu moc dobré, mám jednu dávku s rumem, až budou ostružiny, tak udělám i pro děti bez rumu. Dneska jsem si otevřela jednu skleničku, abych okoštovala - mňamka.
Ivana Samcová
|22. 9. 2006 18:19
Zkusila jsem čaj ze švestek. Je vynikající! Hned byla jedna sklenička "zlikvidovaná". Kolegyně také chválily. Jsem zvědavá, jaký bude z jablek. Lákalo by mne tam přidat badyán, myslíte, že se tam hodí? Díky za odpověď. Ivana
Ivana Přikrylová
|1. 9. 2006 20:42
Zuzko, já dělám kombinuju podle toho co zrovna roste. Minule jsem dělala rybíz s malinama a meruňkama a včera kombinaci broskví a ostružin. Obojí bylo skvělé.
Květoslava B.
|31. 8. 2006 18:56
Já dávám 1kg cukru na 1 kg ovoce, povařím 7 minut a nakonec přidám 7 lžic rumu nebo slivovice, ta byla výborná v černém rybízu. Zlikvidovala jsem tak všechno drobné ovoce, co už nikdo nechtěl jíst, jahody maliny, ostružiny, rybíz. Koření jsem už vynechávala, dcera to nechtěla pít.
Ivana Přikrylová
|31. 8. 2006 15:28
Je zde uvedený skoro totožný recept s názvem "Rybízový čaj". Mám ho vyzkoušený a může všem vřele doporučit.
Zuza
|30. 8. 2006 22:28
Aké ovoce používate?
Jarka
|30. 8. 2006 12:36
Právě jsem dotvořila něco podobného, nedávala jsem citron, dávala jsem ale badyán a skořici i hřebíček vcelku, rumu na 1 kg ovoce 1/4 l. Chuťově vynikající.