Medvědí masové tlapky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso plecko, kýta
  • Marináda
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce majoránka
    • 1
      lžička sladká smetana mletá
    • 0,5
      lžička pálivá paprika nebo grilovací koření či podobné koření
    • 1
      lžíce maggi nebo sojové omáčky
    • 4
      lžíce maizena kukuřičný škrob

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky nebo na menší medailónky a osolíme. Důkladným promícháním všech ingredienci připravíme marinádu. Ponoříme do ni plátky masa a cca 1-3 dny necháme stát v ledničce. Denně 1 až 2x promícháme. Medvědí tlapy připravujeme běžně jako každou jinou minutku. Případný zbytek nálevu nalijeme na smažící se tlapy. Vytvoří velmi chutný "obal".
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jarka Mastilová
    Jarka Mastilová |

    9. 6. 2009 18:29

    Tento recept také znám,kdysi vyšel v novinách pod názvem-Medvědí tlapy nakládané,je několikrát vyzkoušený a opravdu moc dobrý.Mám tyto recepty všechny vystřižené,občas podle nich vařím,jsou jednoduché a dobré,alespoň ty co mám já oblíbené.Takže i já dávám 1tomuto receptu.

  • Radka Dočkalová
    Radka Dočkalová |

    9. 6. 2009 10:21

    Naprostá delikatesa!

  • Aninka
    Aninka |

    13. 8. 2006 09:01

    To bude moc dobrý,to vyzkouším dnes k obědu.

Abecední seznam: