Mandlová paštika se žampiony

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g čerstvé žampiony cca
    • 1
      ks cibule -jemně nasekaná
    • 1
      stroužek česnek -rozetřený
    • 2
      lžíce ztužený tuk
    • oregáno a tymián dle chuti
    • 0,5
      lžička tabasco
    • 200
      g mandle - loupané
    • 2
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku (oleji) orestujeme cibuli,pak přidáme žampiony (slabé plátky) a česnek. Vaříme tak dlouho, až se voda vypaří, pak odstavíme. Mandle částečně rozsekáme v mixéru, pak odebereme 2 lžíce stranou a dál mixujeme, až je směs dobře rozemletá. Zamícháme jí s žampionovou směsí a mandlemi, které jsme odebrali. Podáváme s opečenou topinkou nebo čerstvým pečivem,jako večeři nebo svačinku. Vhodné i jako předkrm,posypaný petrželkou nebo sezamovým semínkem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.