Losos pečený v alobalu na másle s bylinkami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 11
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks losos
    • rozmarýn
    • česnek
    • bazalka
    • pepř mletý
    • sůl
    • olej
    • máslo
    • citronová šťáva
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce uděláme zálivku z oleje,citronové šťávy, bazalky, česneku, rozmarýnu, bíleho pepře a petrželky. Vložíme 3 porce lososa a necháme odležet 1 hodinu v lednici.
2
Po té si nachystame 3 kusy alobalu a na každy dáme čast másla a lososa i s částí zálivky a osolíme. Každy balíček zvlášť zabalíme a dáme péct na 180°C asi 20 minut.
3
Podáváme nejlépe s pečenými brambory v alobalu spolu s máslem a cibulkou, nebo bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Baružka
    Baružka |

    28. 4. 2012 09:29

    lososa máme akorát celého, nechci ho porcovat 8-) , snad to půjde ;-)

  • Vojtech Adamcik
    Vojtech Adamcik |

    17. 3. 2012 20:02

    Velice chutné, nejlepší s bramborami, které se pečou přímo s lososem. :)