Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eloiza
|12. 7. 2013 21:47
Times are <a href="http://ulksrgurg.com">chnngiag</a> for the better if I can get this online!
Stacey
|11. 7. 2013 22:47
It's like you're on a misosin to save me time and money!
Michaela Rau
|2. 1. 2007 08:10
Je pravda, že se těsto hodně lepí, zkusila jsem místo mouky podsypávat cukrem moučka, je to lepší. Skořice jsem se taky bála, když jsem pekla na svatbu, dala jsem jen poloviční množství, ale při pečení na vánoce už jsem dala celý sáček..Výborné, recept jsem předala dál
Jitka Budějovská
|16. 12. 2006 16:35
Těsto je špatné, dost se lepí, aby šlo válet, musela jsem přidat ještě hodně mouky, jinak skořici jsem radši nedávala, je to divné, skoro celý sáček skořice do kokosového těsta...
Jana Han
|13. 12. 2005 04:10
Vyvalovani testa mezi sacky jde skutecne perfektne a muze se jen sloupnout vrchni plat a zacit vykrajovat a pak neni problem jak dostat tvary z valu. Dalsi pomucka, jak vyvalet stenomerne silne testo jsou pro me dve tycky v pozadovane sile vyvaleneho testa,. Kazdou tycku na jednu stranu a to ve vzdalenosti valecku. Mohou se i prilepit na val. Pak uz roluji valecek po tyckach a nemusim davat pozor a mam testo vsude stejne sily.
Marie Svobodová
|12. 12. 2005 19:13
Pokud se mi těsto lepí vyvaluji mezi dvěma rozřezanými mikrotenovými sáčky, mikroten můžete dle potřeby odlepit, těsto otočit atd., dělá se to dobře.
Di
|12. 12. 2005 06:29
Proto je dobré nechat těsto odpočinout v lednici, třeba i několik dní. Mě se těsto spíše drobí než lepí, hlavně pokud je čerstvé. Letos jsem ho kupodivu měla úplně bez problémů (jenže nevím, čím to bylo). Při lepení těsta pomůže dát váleček na chvíli do mrazáku. Od válu vykrojené tvary odříznete.
Renata
|11. 12. 2005 16:45
Těsto se dost lepí, špatně se rozváůí, po polovině jsem vzdala a dělala rukou rohlíčky, kolečka apod.