Kuskus ke grilovanému kuřeti nebo jehněčímu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení kuskus
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cuketa
    • 1
      ks rajčata
    • 1
      ks paprika
    • 1
      plechovka hrášek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka bazalka
    • 1
      kostka masox
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuskus připravíme dle návodu a necháme odležet. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájená rajčata, papriku, mrkev, cuketu, jemně posolíme a dusíme. Potom přidáme hrášek, bujón a rajčatový protlak. Necháme omáčku prohřát a když nám zhoustne, přilijeme vodu a dokořeníme česnekem, bazalkou, pepřem a paprikou. Omáčku ještě pár minut povaříme. A podáváme na kuskusu s masem.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    2. 4. 2008 15:12

    Ano přeně tak, a ne jenom v arabském světě, i například v Evropě, ve Francii...Je to delikatesa

  • Vlasta
    Vlasta |

    10. 3. 2008 12:03

    V arabském svete je to jídlo, které uz nevyzaduje maso. Je to vynikající jenom tak.