Kuřecí plátky s Dijonskou omáčkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ruuzha

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso
    • 250
      ml smetana na vaření 30 %
    • 5
      lžička dijonská hořčice
    • 0,5
      kostka masox
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso si připravíme dle libosti na plátky, nebo medailonky a dáme pozvolna smažit na pánvičku s trochou oleje. Až bude maso hotové, můžeme ho trochu posolit a zalijeme ho 250 ml smetany. Až se smetana ohřeje přidáme asi 5 lžiček dijonské hořčice. Upozorňuji, že musí být opravdu dijonská, z normální to nejde.
2
Pečlivě rozmícháme hořčici, aby nikde nezůstali hrudky a nadrolíme do omáčky asi půlku masoxu. Pořádně rozmícháme a můžeme servírovat. Nám to nejvíc chutná s hranolkami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.