Kuřecí plátky s Dijonskou omáčkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ruuzha

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso si připravíme dle libosti na plátky, nebo medailonky a dáme pozvolna smažit na pánvičku s trochou oleje. Až bude maso hotové, můžeme ho trochu posolit a zalijeme ho 250 ml smetany. Až se smetana ohřeje přidáme asi 5 lžiček dijonské hořčice. Upozorňuji, že musí být opravdu dijonská, z normální to nejde.
2
Pečlivě rozmícháme hořčici, aby nikde nezůstali hrudky a nadrolíme do omáčky asi půlku masoxu. Pořádně rozmícháme a můžeme servírovat. Nám to nejvíc chutná s hranolkami.
Použité ingredience v tomto receptu: Dijonská hořčice Kuřecí maso Masox Olej Smetana na vaření Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: