Kuře na bulharský způsob

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1600
      g kuřecí maso
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce máslo
    • 600
      g zelené fazolky - sterilované
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce ocet
    • sůl
    • 200
      g cherry rajčátka
    • 2
      snítka snítka kopru
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře uvnitř a na povrchu osolte a potřete utřeným česnekem. Položte ho do pekáčku prsíčky dolů, obložte máslem, podlijte trochou vody a přiklopte druhým pekáčkem. Vložte do vyhřáté trouby a pečte při 200 °C cca 90 minut.
2
Během pečení kuře obraťte a polévejte vypečenou šťávou. Pokrájené fazolové lusky krátce opečte na oleji, podlijte a duste doměkka. Měkké fazolky ochuťte octem, cukrem a solí. Vmíchejte nasekaný kopr, rozpůlená rajčátka a vše krátce prohřejte. Kuře s fazolkami podávejte s vařenými brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janaso
    Janaso |

    3. 11. 2012 16:46

    Celkem dobré.