Kuře k sežrání

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře očistíme, a položíme na alobal. Chléb nakrájíme na krajíce a obložíme slaninou. Grilovací koření rozmísíme s půl deci oleje.
2
Kofolu nalijeme do 4 dvoudecek a každou dochutíme panákem rumu.
3
Kuře potřeme z vnější i vnitřní strany směsí koření a oleje. Zabalíme do alobalu a dáme péct nad oheň.
4
Směsí Kofoly s rumem podléváme nejméně hodinu a zajídáme chlebem se slaninou v případě, že máme nutkání kuře sundat z ohnistě předčasně...
5
Pokud někdo nepřevrhne zbylou Kofolu do ohniště, po hodině pečení si sníme skutečně chutné kuřátko. Jeho chuť dokáže zvýraznit ohniště u rybníka.

Komentáře k receptu

  • Pawlínka
    Pawlínka |

    27. 1. 2008 17:41

    ¨Skvělé, já tleskám za vtipnost receptu:-) a myslim, že ty nejjednodušší jsou také nejlepší. A kofola s rumem:-)ta škodit nemůže :-) Už se těším na léto ana grilování.

  • Lusinda
    Lusinda |

    7. 12. 2007 13:18

    Copak jen o dovolené v létě..i na Silvestra by přišlo k chuti.Petr boduje!:o)

  • Sylva Zientková
    Sylva Zientková |

    7. 12. 2007 12:57

    Pane Veselý, Vy jste opravdu "veselý" a "Houba", ta taky boduje. Je to supr.:))))

  • Sylva Zientková
    Sylva Zientková |

    7. 12. 2007 12:56

    Pane Veselý, Vy jste opravdu "veselý" a "Houba", ta taky boduje. Je to supr.:))))

  • Sylva Zientková
    Sylva Zientková |

    7. 12. 2007 12:54

    Pane Veselý, Vy jste opravdu "veselý" a "Houba", ta taky boduje. Je to supr.:))))

  • Sylva Zientková
    Sylva Zientková |

    7. 12. 2007 12:52

    Pane Veselý, Vy jste opravdu "veselý" a "Houba", ta taky boduje. Je to supr.:))))

  • eva horvathova
    eva horvathova |

    7. 12. 2007 08:59

    orginalni recept a vyborny servis davam 1

  • Marta Bochezová
    Marta Bochezová |

    6. 12. 2007 06:47

    Recept s vtipem :o) dávám 1*

  • Marie Pospíšilová
    Marie Pospíšilová |

    5. 12. 2007 07:47

    Joj, kdyby tu bylo víc podobných recepisů, hned by bylo na světě líp :)

  • Petr Vesely
    Petr Vesely |

    4. 12. 2007 20:13

    Ano, jeto recept nerecept. Takto jsme si o dovolenych delali s prateli kure casto. Jednoduse, rychle a opravdu venku chutnalo. No a podlevani ..., vsak pisu ze podlevame a zajidame. Takze opravdu podlevame sebe a to co nejvic, lebo jak zpiva Jarek Nohavica rum nemuze skodit v zadnem mnozstvi kdyz se pije s rozumem.

  • Jana T.
    Jana T. |

    4. 12. 2007 11:22

    To je asi právě ten vtip, co vlastně podléváme. V předvánočním shonu trošku humoru neuškodí - doufám, že jsem autora správně pochopila.

  • Houba
    Houba |

    4. 12. 2007 10:50

    Velice by mě zajímalo, jak lze podlévat v alobalu zabalené kuře nad otevřeným ohněm.

Abecední seznam: