Krevetový koktejl s křepelčím vejcem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g krevety vyloupané
    • 150
      g rajčata
    • 1
      ks hrušky zralá
    • 4
      ks křepelčí vajíčka
    • 4
      lžíce majonéza
    • 4
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      sůl
    • 1
      lžička petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vhodných sklenic střídavě vložíme nakrájená rajčata, hrušku a krevetky. Poté zalijeme směsí připravenou z jogurtu, majonézy, soli, bílého pepře. Na povrchu doplníme dvěma půlkami vařeného křepelčího vejce a snítkou petrželky.
2
Podáváme s opečenými bagetkami nebo opečenými toasty.
3
Rychlé, výborné, vhodné pro jakoukoliv slavnostní příležitost. Místo křepelčích vajec lze použít klasická slepičí vejce.

Komentáře k receptu

  • Vejvodová
    Vejvodová |

    29. 4. 2013 18:15

    Jak dlouho se vaří křepelčí vejce na tvrdo?