Krabí pomazánka s pórkem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • krabí tyčinky
    • pomazánkové máslo
    • pórek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krabí tyčinky a pórek nakrájíme nadrobno, přidáme pomazánkové máslo. Osolíme, opepříme a vše důkladně promícháme.

Komentáře k receptu

  • Eva
    Eva |

    10. 3. 2007 19:28

    Děvčata, děkuji za rady a povzbuzení. Zítra udělám a potom dám vědět.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    10. 3. 2007 19:01

    Evo neboj se, krabí tyčinky jsou z tepelně ošetřeného rybího masa... já dělám podobnou pomazánku, pidávám najemno struhaný celer a mrkev - na množství, uvedené v tomto receptu tak 1/4 středního celeru a 1 velkou nebo 2 menší mrkve. A také trochu majonézy. Je to MŇÁÁÁÁM!!!

  • Andora
    Andora |

    10. 3. 2007 17:09

    Evo, krabí tyčinky se dávají syrové a neboj se, nesmrdí. Já ještě přidávám strouhaný sýr a místo pomazánkového másla dáváme tatarku napůl s bílým jogurtem. Zkus to, je to fakt moc dobrá pomazánka.

  • Eva
    Eva |

    10. 3. 2007 14:48

    Jsem mladá, učím se vařit, proto prosím o vysvětlení. Krabí tyčinky se po rozmrazení nemusí tepelně upravovat? Do pomazánky se krájí syrová? A v pomazánce nesmrdí? Mám ráda ryby, vadí mi jenom rybí puch. Předem děkuji za vysvětlení.

  • Martina
    Martina |

    9. 3. 2007 20:26

    Vyborne, rychle, pridala jsem trochu majonezy a susene petrzelky, diky za tip!