Kandované brambory jako příloha

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g brambory nemoučné
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce limetková šťáva
    • 80
      g cukr
    • 1
      lžíce brandy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme (ranné brambory jen dobře umyjeme) a nakrájíme na plátky asi 7-10 mm silné. Povaříme je 10 minut v osolené vodě a scedíme. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme šťávu a cukr a zahříváme, dokud se cukr nerozpustí. Vmícháme brambory a brandy a na mírném ohni povaříme 10 minut.
2
Ihned podáváme jako přílohu k výrazně kořeněným masům.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.