Jarní vajíčka

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks vejce
    • 1
      ks majonéza
    • kečup - jemný
    • 1
      ks cibule (Střední, nebo svazek pažitky)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Do misky dáme vajíčka, přidáme majolku, nadrobno nasekanou cibuli (mozno zaměnit i pažitkou) a kečup dle chuti - vše dobře vymícháme a podáváme jako pomazánku na čerstvou veku a přizdobíme zbytkem drobně posekané pažitky.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    13. 8. 2008 15:03

    S tou pažitkou naprosto souhlasím, taky po několika zklamáních ji už v pomazánce prostě neskladuju.Pak nevíte,co to je - chutná to spíš jak tráva :(,takže určitě lepší rovnou na chleba - anebo hned spapat - ona zas zamíchaná do pomazánky děla výbornou chuť. Ale fakt také nedoporučuju skladem..Jo ještě - já nedávám kupovanou majolku,požívám majonézu z jogurtu.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    13. 8. 2008 12:47

    S pažitkou v pomazánce mám špatné zkušenosti: když se pomazánka udělá a hned sní, tak je to fajn, ale pokud zbyde na další dny, tak pažitka v pomazánce jakoby "zavadne" a ta chuť se úplně změní. Já raději dávám do pomazánky najemno nakrájenou cibulku a nasekanou pažitkou sypu až namazané chlebíky určené k okamžité spotřebě...