Jablková pomazánka s hermelínem

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 6
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vlastina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žervé našleháme s rozmačkaným nebo umletým hermelínem, osolíme, opepříme, přidáme nastrouhaná jablka a dobře promícháme. Podáváme vychlazené v miskách a bohatě posypeme sekanými jádry vlašských ořechů.
2
K pomazánce přikusujeme slané sušenky nebo sýrové tyčinky.
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Jablka Mléko Sůl Vlašské ořechy Žervé

Komentáře k receptu

  • janah
    janah |

    5. 1. 2011 17:29

    Místo žervé jsem dala pomazánkové máslo, ořechy mi zbyly mleté od Vánoc a jsou tam taky. Je to mňamka. Dávám za jedna.

Další doporučené recepty: