Jablka na kari - k masu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • jablka mohou být i kyselejší
    • sůl
    • kari
    • ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do rozehřátého oleje na pánvi klademe plátky jablek. Přidáme kari, osolíme. Když jsou jablka trochu změklá, odstavíme z ohně, ochutnáme a dochutíme - jsou-li málo kyselá, zakápneme trochu octem (ne citronovou šťávou, to není ono). Chceme-li je pálivá, přidáme trochu červeného pálivého oleje.
2
Podáváme ke všem masům, ke kterým se hodí chuť kari nebo jíme jen tak. Můžeme podávat teplá i studená.

Komentáře k receptu

  • viera sidá
    viera sidá |

    9. 9. 2007 13:09

    vrele doporučujem moc dobré