Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • 200
      g rajčata
    • olivový olej
    • bazalka
    • oregáno
    • 100
      g mozzarella

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Naskládáme je na talíř střídavě na sebe, posypeme bazalkou, oreganem, osolíme a pokapeme olivovým olejem.

RADA: Jak udržet bazalku svěží po celý rok?

Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Mozzarella Olivový olej Oregáno Rajčata Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kuchtíci K.K.
    Kuchtíci K.K. |

    10. 3. 2013 15:37

    Já si dávám bez soli a taky není špatný

Abecední seznam: