Hrášková polévka

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • máslo
    • mouka
    • muškátový oříšek
    • sůl
    • vejce
    • mražený hrášek (jiný NE!)
    • masox
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vody dáme vařit mražený hrášek a na kostičky nakrájené brambory. Zároveň přidám bujón (karpatský), když je hrášek uvařený, zahustím máslovou jíškou, přidám muškátový oříšek, ev. přisolím. Nakonec tam rozkvedlám 2-3 vejce a úplně nakonec petrželka.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • cihla
    cihla |

    5. 2. 2016 13:07

    celkem dobrý jen to vejce mi v ní nějak nejede

  • Kamila
    Kamila |

    1. 7. 2014 09:22

    výborná

  • Vera Dedkova
    Vera Dedkova |

    7. 8. 2010 13:40

    I bez bujónu výborná