Hemenex po mexicku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: KrystofK02

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rozpálíme sádlo a rozprostřeme šunku (tak, aby byla pokrytá celá pánev). Šunku necháme asi 2 minuty smažit a poté polijeme vejci. Hned potom (vejce MUSÍ být tekutá) osolíme, opepříme a okořeníme.
2
Necháme asi 4-7 minut na mírném ohni smažit, až nám vejce (skoro) ztuhnou. Hemenex přemístíme na talíř a ozdobíme nakrájenou kyselou okurkou. Podáváme nejlépe s chlebem.
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Ďábelské koření Pepř mletý Sůl Šunka Vejce Vepřové sádlo

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: