Fantozziho bavorské karbanátky

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 80 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso 2x nameleme (poprvé a pak po druhé, aby bylo co nejjemnější). Při druhém mletí, přidáme do mlýnku i šunku. Směs osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku. Následně přidáme strouhaný Eidam, Nivu a na drobno pokrájené žampiony. Do směsi rozklepneme vajíčko a vše smícháme. Tvarujeme malé placičky o průměru cca 6 cm a šířce max. 2 cm. Obalíme v mouce, vajičku a strouhance a pečeme na oleji v troubě nebo na pánvi.
2
Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • velký olátor
    velký olátor |

    19. 8. 2015 00:00

    Nejsem zrovna moc zkoušeny, takže mi tu chybí podstatný údaj a to teplota a čas.

  • Profesor Birkermaier
    Profesor Birkermaier |

    3. 8. 2012 13:23

    Mmmm... a tie karbanátky, čtyři druhy masa, šunka, vejce, syr... škoda, že si nedaš - já jíst ty koukat! ;-)

  • Petr
    Petr |

    9. 2. 2011 22:43

    Tak jsem to testnul,i s pečením to trvalo 2 hodiny,bylo jich dvacet a za nedlouho ani jeden.Lepší karboš jsem nejedl.Děkuji a doporučuji :-P

  • Kacka
    Kacka |

    30. 10. 2010 21:31

    Super mnamka.!nejlepsi co jsem kdy jedla.vyborny je misto eidamu gouda nebo emental ;-) Diky ....nikdy u nas nestihnou vystydnout!

  • Apolena
    Apolena |

    21. 1. 2008 12:33

    Absolutně nemá chybu,vřele doporučuji všem gurmánům,nejlepší karbanátky mého života.Prostě super!!!

  • petra n.
    petra n. |

    1. 12. 2007 12:05

    jdu na to..díky

  • Pyrenejská Blecha
    Pyrenejská Blecha |

    19. 7. 2007 22:46

    Čím to je, že většina lidí při sledování téhle scény dostane neodolatelnou chuť na tyhle mňamky to nevím, ale každopádně mě to taky postihlo... Už se na ně ťešim!

  • Anonym
    Anonym |

    26. 6. 2007 10:32

    kam sis to sedet

  • Jitka H.
    Jitka H. |

    26. 1. 2007 17:37

    Moc dobré,trochu jsem si to urychlila-obalila jen ve strouhance a dala na plech do trouby,chutnají skvěle,nedají ani moc práce,fakt dobrý oběd.

  • abcon
    abcon |

    24. 1. 2007 19:42

    Mám na ně pokaždé při filmu takovou chut a říkám si kde na ně vzít recept.Prostě na internetu je všechno,díky!!!

  • Deiwi Cabaal
    Deiwi Cabaal |

    6. 3. 2006 15:23

    LOL, tak hledam bavorske karbanatky prave proto, ze ve filmu Malery pana ucetniho vypadaly dobre a najdu recept primo na ne :-) diky moc.

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    28. 7. 2005 22:38

    Myslím,že to nemusí být špatné.Určitě to zkusím.A třeba hned zítra.